مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

سلام من یه خودروی قولنامه ای داشتم که از مالک اصلی خریده بودم ولی سند و پلاکش به اسم خودم نیست 8ماه پیش خودرو را با یه قرارداد دستی به یه نفر به مدت یک ماه اجاره دادم ولی طرف دیگر خبری ازش نشد نه اجاره داد و نه ماشین را تحویل داد آیا با توجه به اینکه مدارک ماشین دستم نیست و به نامم هم نیست میتوانم درخواست تامین خواسته توقیف خودرو را بدهم؟ و اگر ماشین توقیف شد و معلوم شد که خودرو در تصرف خودش نیست و آن را به کسی فروخته آیا حکم به استرداد خودرو به من صادر میشود؟

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
تنها مالک خودرو میتواند نسبت به درخواست خودرو اقدام کند و تا زمانیکه مالکیت شما احراز نشده شما امکان توقیف خودرو را ندارید
بختر است ابتدایا از فروشنده درخواست انتقال سند و پلاک را نموده و سپس درخواست تقیف خود را ارایه دهید

یک وکیل

سلام" پاسخ منفی است چونکه سمت قانونی در مالکیت خودرو ندارید .

یک وکیل

نه متاسفانه امکان توقیف خودرد از جانب شما وجود ندارد مگر بعد از تنظیم سند به نام شما

پرسشگر :

با توجه به اینکه اصل مدارک خودرو دستم نیست چجوری از فروشنده درخواست انتقال سند و پلاک بگیرم؟

یک وکیل

با سلام از مالک سند بخواهید اقدام کند و یا وکالت در تنظیم سند به شما بدهد سپس اقدام کنید