مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از بیمه شخص ثالث با نامه حل اختلاف

باسلام. بنده چندوقت پیش با پرایدی تصادف نموده و وی متواری شده و اکنون با شکایت از ایشان حل اختلاف ایشان را احضار کرده
برای گرفتن خسارت از بیمه به ما نامه دادن و همچنین قبل اینکه طرف پیدا بشه ماشین بنده توسط کارشناس دادگستری بازدید شده و 8200000 تومان خسارت تعیین شده
میخام بدونم اکنون بیمه نظر کارشناس دادگستری رو میشکنه و کمترش میکنه؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میزان خسارت در حکم نهایی اعلام میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک بر اساس حکم دادگاه و نظر کارشناس خواهد بود