مشاوره حقوقی رایگان - حادثه

سلام. من طی حادثه ی کار دچار بیماری سرطان تخمدان شدم و دوبار عمل جراحی کرده و رحم و تخمدان و آپاندیس و غدد لنفاوی و مایع داخل شکم را تخلیه کردن و شش جلسه شیمی درمانی شدم. بعد از شکایت از شرکت برای من کمیسیون پزشکی تعیین ارش کرد . متن نامه کمیسیون هم کلمه نقص عضو قید شده و هم میزان تاثیر گذاری پرتو و ارش بر عامل سرطان و عوارض آن 20 درصد دیه کامل تعیین کرده. می خواهم بدونم رقم نهایی ارش من چقدر میشود؟ و هم امکان اعتراض دارم به این رای کمیسیون ؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ر حال حاصر دیه شما 20ودرصد دیه کانل تعیین شده وهر یک درصد 4800000تومان می باشدجمعا 96000000تومان

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط اجرای احکام بر اساس نظریه پزشکی قانونی محاسبه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه توسط اجرای احکام بر اساس نظریه پزشکی قانونی محاسبه میشود