مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام و خداقوت. بنده واحد آپارتمانی رو پیش خرید کرده بودم که در قولنامه نوشته شد «مورد معامله دارای پارکینگ می باشد و پلان پارکینگ به تایید طرفین می رسد و جزء لاینفک قرارداد می باشد» که موقعیت هم مشخص و به امضا رسید. بعد از تحویل متوجه شدم موقعیت پارکینگی که سازنده به بنده فروخته، پیش از من در قرارداد مشارکت به شخص دیگری یعنی زمین دار (مالک زمین) فروخته و متعهد شده بوده. در حال حاضر به جز فسخ قرارداد چه راهکارهایی دارم. آیا مسأله مصداق فروش مال غیر به بنده می شود؟ و آیا با ابطال موقعیت مشخص شده پارکینگ مذکور، اصلِ پارکینگ دار بودن واحد که به خطر نمی‌ افتد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می توانید الزام ایشان را بخواهید و یا در صورت فسخ خسارات دریافت نمایید یا توافق بر سر پارکینگ دیگری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موصوع فاقد وصف کیفری است وشما صرفا در صورت داشتن حق فسخ از شرط مذکور استفاده نماییددویا مابه التفاوت پارکینگ را اخذ کنید