مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه در نزاع دسته جمعی

با سلام، چند ماه قبل متاسفانه من و دوستانم با یه گروه دیگه دعوامون شد اونا از چوب و پنجه بوکس استفاده کردن و مارو زخمی کردن (شکستگی بینی، شکستگی سر و....)
اونا فقط سطحی زخمی شدن بعضی جاها
تا الان قاضی رای نداده
رضایت طرف ما روی پرونده هست
ولی از طرف ما رضایت ندادیم
الان ما بخواهیم دیه مون رو مطالبه کنیم باید چیکار کنیم؟
طرف مقابل هم فقط میگن رضایت بدید ما پولی نمیدیم تموم بشه بره، اما دیه رو می‌خوایم. ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام_بستگی به این دارد چه کسی شاکی بوده است آیا دادستان یا اینکه شما شاکی بودین-درصورتی که شما شاکی باشید بایستی شکوائیه مطالبه دیه را با انضمام مدارک پزشکی قانونی ....را ارائه دهید. درصورت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با طرح شکایت شما پرونده روال قضایی خودرا طی وحکم به پرداخت دیه خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر شما شاکی بودید نسبت به مطالبه دیه اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شما شاکی هستید درخواست مطالبه دیه به انضمام مدارک بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درو د درخواست مطالبه دیه به انضمام مدارک بدهید.