مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک خودرو

سلام
خسته نباشید
وکالت تعویض پلاک 3 ماهه داشتم بخاطر کرونا و محدودیت ها نتونستم برای تعویض پلاک اقدام کنم تا الان که تاریخش رد شده
حالا من با صاحب قبلی ماشین هماهنگ کردم و برای ایشون حتی یه مبلغی به جز مبلغ اصل وکالت نامه بعنوان شیرینی فرستادم اما ایشون دیگه برای وکالت نامه اقدام نکردن و برام وکالت بزنن
حالا من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

عدم حضور فروشنده خودرو برای تمدید تعویض پلاک وکالت تعویض پلاک خودرو خودرو