مشاوره حقوقی رایگان - توقیف کردن خودرو در ازای طلب

بنده حدود 200میلیون از شخصی طلبکار هستم و فقط یک خودرو شاسی بلند لیزینگی داره طرف که تازه یک ماهه خریده که حدود 170میلیون پیش پرداخت داده و ماهیانه ده میلیون اقساط باید پرداخت کنه. سوال من اینجاست آیا میتونم خودرو را توقیف کنم؟ یا اینکه روی پیش پرداختی که به خودروساز داده (170میلیون) مدعی بشم و توقیف خودرو را بگیرم.؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خودوروی لیزینگی با توجه به اقساطی بودن ان سند بنام شما منتقل نخواهد شد وعملا هم قابل توقیف نیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در خصوص توقیف خودروی لیزینگی بابت بدهی و دین باید گفت تا زمانی که اقساط خودرو تمام نشده باشد، نمی‌توان خودرو را توقیف کرد، اما به محض آن که اقساط خودرو تمام شد و فک رهن آن صورت گرفت، می‌توان خودرو را توقیف کرد.