مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر

اپارتمانی را 10 سال پیش از یک نفر خریداری کردم و در تعاونی دولتی به نام خود ثبت کردم حال بعد از گذشت مدت 10 سال شخصی پیدا شده که دفترچه ای دارد مقدم بر تاریخ من و دادگاه حق را به او داده ، من ملک را همان موقع به شخصی دیگر فروخته ام سوالم اینست من در کجای داستان قرار می گیرم ایا به اتفاق از ان شخص کلاهبردار باید شکایت کنیم یا خریدار باید از من شکایت کند ، و اینکه رابطه پرداخت خسارت چگونه خواهد بود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شخص خریدار از شما شکایت میکند وشما در دادگاه جلب فرد کلاهبردار را به دادرسی میخواهید