مشاوره حقوقی رایگان - خودرو غير متعارف و خسارت تصادف و افت قيمت خودرو

با سلام
خودرو من سوناتا مدل 2010 هست كه يك ماه پيش تصادف داشتم و ماشين ديگر مقصر شد. بيمه ثالث طرف مقصر خسارت را پوشش نداد و از بيمه بدنه خودم براي باقي خسارت اقدام كردم. ماشينم هنوز تعميرگاه هست و بيمه بدنه خودم بعداز درست شدن ماشين خسارت را پرداخت ميكند كه مطمئنم هزينه هاي تعمير را پوشش نميدهد. با توجه به اين موارد دو سوال دارم:
1- مابقي هزينه هاي تعمير ماشينم را به چه شكل از مقصر تصادف مطالبه كنم؟
2- ماشين من بدون رنگ بوده كه الان قطعه تعويضي و رنگ شدگي دارد. افت ارزش خودرو را به چه ترتيب از مقصر تصادف مطالبه كنم؟
متشكرم

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

میتوانید بابت مابقی هزینه های تعمیر یا خسارت وارده و افت قیمت خودرو دادخواست بدهید.