مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام همکار بنده وامی از صندوق های خونگی دریافت میکنه به مبلغ 30 میلیون بعد از گذشت چند ماه که این صندوق ها توسط دادگاه جمع آوری شدن دادگاه حساب همکار منو مسدود میکنن به علت دریافت وام از این صندوق بعد مراجعه که میکنه دادگاه میگن باید تمام مبلغ برگردونی تا حساب بانکی هات فعال بشه الانم که حساب هاش بسته شدن اومد به من گفت که کارت بانکی نیاز داره از اونجایی که رفیق دوست همکار هستیم بهش دادم که تا حساب بانکی هاش فعال بشه پیشش باشه الان سوالم این آیا کارت بانکی من پیشش باشه مشکلی داره یا خیر یا بعدا دردسر برای من درست نمیشه؟ چون از دادگاه مهلت گرفت یک هفته ای میخوان حساب هاش باز کنن و هر چی پول داره واریز کنه به حساب من ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سو استفاده ای غیر از واریز وجوه خود ننمایددایرادی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چقد به وی اطمینان دارید؟؟ممکن است از کارت شما سو استفاده نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سو استفاده ای غیر از واریز وجوه خود ننمایددایرادی ندارد