مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باسلام. مادرم 5 سال پیش ملکمونو که 360 متر مسکونی بود با دو واحد آپارتمان تاق زد بعد در مورد سند زدن قرار شد بیاد سند بزنه ماهم سند بزنیم الان تواین 5 سال سند نزده نه تنها ما بلکه کل افراد آپارتمان واحد هارو سند نزده الان طرف پارسال فوت شده و مادر ماهم امسال فوت شده ناگفته نمانه زمین بنام یه آقایی بنام ش. بود پیرمردی بود پسرش با یه شریکش میکوبنش بعد میسازنش الان ما میتونیم ملک قبلی خودمونو بگیریم پس و اقدام قانونی کنیم الان این مجتمع رو هواست خدا میدانه سند بشه یا نشه بعد ارزش ملک ما اون موقع هم بیشتر بود مادر مارو گول زد که دو واحد داد تورو خدا کمک کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما باید مدارک شما توسط یک وکیل با تجربه مطالعه شود، با این توضیحات پاسخگویی میسر نیست