مشاوره حقوقی رایگان - سند اصلاحات ارضی و درخواست ارث

با سلام و وقت بخیر، در یک روستایی زمینهای کشاورزی ارث پدری دو خواهر و یک برادر که به نام برادرشان سند اصلاحات ارضی صادر شده و حاضر به دادن حق خواهرانشان نیست چطوری میتوان حق خود را از این برادر گرفت؟ضمنا برادرشان هم فوت کرده،ایا راهکار قانونی دارد؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر به نام برادر سند صادر شده باید گفت راهکار قانونی ندارد