مشاوره حقوقی رایگان - در خواست بازجویی از شهود بصورت جداگانه در مواجهه حضوری

با سلام بنده و همسرم ماه اینده در یک پرونده ضرب و جرح و توهین و تخریب که علیه ما تنظیم شده در شعبه 9 بازپرسی با شاهدان شاکی مواجهه حضوری داریم ولی مطلع شدیم که همه شاهدان به همراه ما و شاکی در جلسه باید حاضر شویم ما برای اثبات دروغ شاهدان میخاستیم سوالاتی از تک تک آنها بپرسیم که معمولا بدلیل کمبود وقت بازپرس همه شاهدان را باهم می آورد و اینطور جواب سوالات لو می رود و شاهدان پاسخ یکدیگر را می شنوند میخاستم راهنمایی بفرمایید ایا راهی وجود دارد که ما درخواست بدهیم که از شاهدان تک تک سوال و بازجویی شود ایابا تنظیم لایحه می توان کاری انجام داد و چند درصد ممکن است قبول شود.متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شهود یکی یکی باید در جلسه حاضر وشهادت دهند