مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشت سند وثیقه زندانی جهت مهریه

با سلام و عرض ادب ،،،، زوج سند ملک خود را وثیقه گذاشته برای زندانی و الان زندانی خودش را به زندان معرفی کرده ولی سند هنوز در توقیف میباشد آیا زوجه به عنوان طلبکار مهریه که همین سند را در اجرای ثبت توقیف کرده می‌تواند درخواست آزادی سند را بدهد به همان دادگاه و یا اجرای احکامی که سند را توقیف کرده تا سند آزاد شود زیرا زوج در زندان مواد مخدر هست و قصد ندارد بازداشت مقدم را آزاد کند ودرخواست نداده تا زوجه نتواند ملک را مزایده بگذارد چگونه زوجه می‌تواند سند در وثیقه را آزاد کند به عنوان ذینفع ،،،بعضی از دوستان گفتند زوجه میتواند دادخواست به همان شعبه بازداشت کننده بدهد بعضی هم گفتند نمی‌شود واقعا موندم کی درست میگه و چهار باید بکنم ممنون میشم اگه راهی هست بفرمایید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوان وثیقه ای معادل داد و درخواست عوض کردن وثیقه نمود به شرط موافقت مرجع قضایی و البته مهریه زوجه طلب مقدم محسوب میشود

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

بله در پرونده ی اجرایی ورود کنید به عموان ذینفع