مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد دختر 13ساله

سلام و خسته نباشید
ببخشید بابت دخترمون ک 13ساله بود و والدینش فوت شدن. سوال کرده بودم که خانواده مادری بچه رو به زور پیش خودشون نگه داشتن و اجازه صحبت و دیدن او را نداریم در صورتی که بعضی وقتا بچه یواشکی زنگ میزنه که بریم دنبالش و نجاتش بدیم
یکی از وکلا گفتن براش حکم رشد بگیریم ک اختیار با خودش باشه.
برای گرفتن حکم بودن خود بچه واجبه؟
و با کپی شناسنامه میتونه اقدام کنه؟
چون شناسنامه رو بهش نمیدن. الان از چه راهی میشه بهش کمک کرد؟
و اگه بریم دنبالش بیاریم میتونن از نظر قانونی شکایت کنن؟
من دختر خالش هستم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام حکم رشد برای امور مالی درخواست و صادر میشه و دختر 13 ساله انتخاب محل زندگیش با خودشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

انتخاب محل زندگی با خود دختر است در صورت راهنمای بیشتر تماس بگیرید