مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام و احترام. ملکی حدود 30 هکتاری دیمزار با سابقه کشت و زرع از ماقبل سال 1330 تا سال 65 با داشتن سوابق ثبتی، درخواست سند از اداره ثبت شده. اداره ثبت با ارائه نقشه utm اعلام کرده دور ملک را کانال کشی نمایید تا برای بازدید و تایید و استعلامات بعدی اخذ سند اقدام کند، با توجه به اینکه کانال کنی نیاز به عبور از املاک منابع طبیعی با بیل مکانیکی بود نیاز به اخذ مجوز بود که منابع طبیعی مدعی است ملک مذکور منابع طبیعی می باشد فقط با حکم دادگاه میتوانید ورود نمایید، نقشه هوایی ملک در حال تهیه است، آیا با نقشه هوایی و سوابق ثبتی که داریم با ارائه دادخواست می‌توانیم ملک را در اختیار بگیریم، آیا در دادخواست موضوع احیا مجدد و ایجاد شرکت تعاونی کشاورزی را می‌شود لحاظ کرد تا رای حتمی را به نفع خودمان بگیریم، با تشکر.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک نیازمند بررسی است از طریق مشاوره تلفنی اقدام شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام پیشنهاد می‌گردد که از مشاوره تلفنی سایت استفاده نموده و مدارک را برای متخصص ارسال نمایید تا پس از مطالعه مشاوره دقیق تر صورت گیرد