مشاوره حقوقی رایگان - دیه‌ شکستگی‌ دو قسمت‌ از یک‌‌ عضو

با عرض‌ سلام‌ و خسته‌ نباشید و تقدیم‌ احترام‌ خدمت‌ وکلای‌ گرانقدر.
در خلاصه‌ پرونده‌ بیمارستانی‌ من‌ تشخیص‌ دکتر شکستگی‌ استخوان‌ دیستال‌ رادیوس‌ و اولنا چپ‌ میباشد و هنگام‌ مراجعه‌ به‌ پزشک‌ قانونی‌ برگه‌ را به‌ دکتر مربوطه‌ ارائه‌ن مودم. سوال‌ من‌ اینست‌ حالا که‌ شکستگی‌ دو استخوان‌ در یک‌ عضو میباشد دیه‌ هر قسمت‌ جداست‌ یا یک دیه‌ تعلق‌ میگیرد.
سوال‌ دوم‌ اینکه‌ شغلم‌ آزاد است‌‌
و موتور وسیله‌ امرار معاش‌ و کسب‌ درآمدم‌ میباشد و بیمه‌ ای‌ ندارم‌‌ و راننده‌ ماشین‌ مقصر حادثه‌ است. خسارت‌ ایام‌ بیکار شدن‌‌ تا درمان‌ کامل‌ رو محاسبه‌ میکنند؟هزینه‌های‌ دادرسی‌ رو میتوانم‌‌ مطالبه‌ کنم؟ اگر جواب‌ بله‌ است‌ از چه‌ کسی‌‌ طلب‌ کنم.؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله امکان اخذ خسارت ایام بیکاری ممکن الحصول است و به طرفیت راننده مقصر باید دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست دهید و در آن راننده را طرف دعوا قرار هید.