مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت حساب از طرف پلیس فتا

باسلام وخسته نباشید 2 ماه قبل مبلغ3 میلیون از کسی طلبکار بودم و طرف قرار بود به جایی پول دستگاه بگیرم من عکس گرفتم و داخل سایت برای فروش گذاشتم بعد یک مشتری پیدا شد مبلغ1500 میلیون پانصد هزار واریز کرد و مبلغ 1 میلیون دیگه که دستگاه را که همزمان تحویل باربری دادم پول به حسابم واریز کند ولی واریز نکرد من هم دستگاه را از باربری تحویل گرفتم و چندین بار زنگ زدم و پیام دادم که شماره کارت را بفرست هیچ جوابی نداد بعد چند روز از طریق پلیس فتا حساب پسرم را مسدود کردم دستگاه را فروختم و بعد یک ماه به من زنگ زده که گفته دستگاه را بفرست من رضایت بدم والان یک دستگاه به همان مارک 4 میلیون تومن هست حتی با اینکه ایشان پیگیری نکرده من راضی شدم تا مبلغ 2 میلیون به ایشان بدهم ولی ایشان میگه من فقط دستگاه میخوام حالا راهی است که من کاری بتوانم بکنم یا شماره کارت ایشان دارم مبلغ به حسابشون واریز کنم ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید در پلیس فتا مدارک خود را ارائه دهید و پیام های ارسالی را به عنوان مدرک ارائه دهید مشاوره تلفنی به شما میشنهاد میشود