مشاوره حقوقی رایگان - عدم بستن قرارداد

باسلام
بنده درسال 97مستاجر یک منزلی بودم ک برای یکسال اول قرارداد بستیم و درانجا ساکن بودیم، باتوجه به شرایط پس از ان نیز بهمدت دوسال یعنی تا سال 1400 درانجا بدون قرارداد بعدی ساکن شدیم، درشرایط کرونا و بانداشتن قرارداد بنده رامجبور کردند که از منزلشان بلند شوم، تمامی اجاره بها را در سالهای بدون قرارداد نیز باتوجه ب افزایش اجاره بها بصورت توافقی و شفاهی پرداخت کردم، حال بعداز یکماه بابنده تماس گرفته اند وگفته اند ک به ایشان بدهکار هستم، درصورتی که پشت قرارداد او باذکر تاریخ روز پوشته ام وامضا کرده ام ک تمامی اجاره بها پرداخت شده، ایاموجر میتواند شاکی باشد؟ ایشان دوتکه ازوسایل بنده راگرفته اند برای فروش وحالا پس نمیدهند و نیز خانم بنده ومن را تهدید به درگیری و گروگیری کرده اند.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مستاجر باید بابت بدهی دلایل محکمه پسند به دادگاه ارایه نماید در صورت عدم اثبات نمی توانند حقی داشته باشند .شما می توانید دادخواست استرداد اموال منقول را نمایید بنا به دلایل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت وسیله ها می توانید شکایت کنید.
و در خصوص مطالبه اجاره بها در صورت طرح دعوا پرینت بانکی خود را ارائه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید یک نسخه از این قرارداد و رسیدتسویه حساب داشته باشید برای اثبات در دادگاه