مشاوره حقوقی رایگان - محل شکایت

سه سال پیش از شرکت ....... که دفترش تهران و کارخانه بم هستش خودرو کوپا ثبت نام کردم .ولی هنوز تحویل ندادن . خودم تبریز مستقرم و محل ثبت نام ا نمایندگی شهرخودرو خوی هستش .قصد شکایت دارم
1.باید از کدوم شهر اقدام به شکایت کنم؟
2-بهتر است شکایت کیفری بکنم یا حقوقی ؟
3- پرونده های مشابه زیادی از همه جای ایران هستن که جواب گرفتن یا در مرحله رسیدگی هستند ایا به اونها اشاره کنم ؟
خیلی متشکرم میشم اگر یخورده توضیح بدید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای شکایت کیفری محل وقوع جرم برای شکایت حقوقی اقامتگاه خواهان برای توضیح بیشتر با شماره 09121502016