مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خودرو

سلام، سوال من که وکلای گرامی پاسخ دادن در مورد توقیف فیزیکی خودرو شوهر سابقم بدلیل نپرداختن نفقه فرزندم بود، من توسط اجرای احکام درخواست توقیف فیزیکی کردم و از راهنمایی و رانندگی هم جویا شدم و گفتن ثبت کردیم، ولی چون همسر سابقم در یکی از روستاهای استان اردبیل زندگی میکنه و ترددش هم در همون محیط هست احتمالا در دید پلیس نیست و من هم آدرس دقیقی از ایشون ندارم، آیا باید صبر کنم که ایشون خلافی انجام بده که پلیس جریمه کنه و استعلام بگیره که متوجه بشه علیه ایشون شکایت شده و ماشین رو توقیف کنه یا راه سریع تری وجود داره جهت پیگیری؟ ممنون و سپاسگزار از پاسخگویی وکلای گرامی

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر درادرس اعلامی به نشانی پلاک گرفته شده شناسایی نشود امکان پیدا کردن اتومبیل سخت هست

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

مسلما اگرپلیس در معرض دید پلیس جهت توقیف نباشد خود شما باید آدرس اعلام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان توقیف خود به خود وجود ندارد باید توقیف فیزیکی بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر درادرس اعلامی به نشانی پلاک گرفته شده شناسایی نشود امکان پیدا کردن اتومبیل سخت هست.