مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری کلانتری در تحقیقات محلی

با وجود اینکه نامه که در سامانه ابلاغ برام اومده بود و خطاب به کلانتری دستور تحقیقات محلی داده بود را به کلانتری محل تحویل دادم ولی کلانتری اقدامی انجام ندهد در انجام تحقیقات محلی، میگه خودت باید شاهد معرفی کنی!
خودم کسانی که شاهد ماجرا بودند رو پیدا کردم حق رو به من دادند و ازشون خواستم شهادت بدهند اما میگن می ترسند برای اینکه متهم براشون مزاحمت ایجاد کنه
مگه وظیفه کلانتری نیست که تحقیقات محلی کنه ؟ چرا کاری انجام نمی دهد میتونم از کلانتری شکایت کنم
صبر کنم دادگاه تشکیل بشه بعد بخوام تحقیقات محلی رو؟ یا الان از کلانتری پیگیری کنم با اینکه دستور قاضی اومده کلانتری هیچ کاری نکرده

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
بهتر است با رئیس کلانتری صحبت کنید و از ایشان بخواهید تا به ضابط مربوطه دستور دهند تا برابر دستور قضایی عمل کند.
اگر مفید واقع نشد بهتر است در اولین فرصت به شعبه دادگاه رجوع و موضوع را به اطلاع قاضی برسانید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به قاضی پرونده موصوع ترس شهود از ادای شهادت را اعلام نمایید تا تحقیق محلی صورت بگیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از مقام قضایی بخواهید که برای شهود ابلاغیه بفرستد.