مشاوره حقوقی رایگان - بروز حادثه

سلام خسته نباشید. من در یک کارخانه به صورت روزمزد مشغول به کار هستم و از ناحیه صورت آسیب دیدم قلاب جرثقیل هوایی با من برخورد داشته. کارفرما میگوید که خود من مقصر بودم و شکایت هم فایده ای برای من ندارد. آیا اگه خود من مقصر باشم دیگر دیه ای به من تعلق نمیگیرد؟ من باید به دادسرا مراجعه کنم برای شکایت یا به اداره ی بیمه یا اداره کار؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین مچکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه و تحت عنوان مطالبه خسارت و صدمات ناشی از کار بر علیه کارفرما شکایت کنید حتما تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در هر حالتی دیه به شما تعلق میگیرد
برای مطالبت دیه شکایت نمایید