مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور و مرور

سلام
زمینی از پدربزرگ مان به ما ارث رسیده ایشان در زمان حیات با دوست خود که همسایه باغ هستند و در ان زمان به اصطلاح خانه یکی بودن برای همدیگر در باغات خود حق عبوری تعیین کردن و در کاغذی دست نویس نوشته اند ، حال همسایه ملک خود رو فروخته و پدر بزرگ ما به رحمت خدا رفته و عبور و مرور همسایگان جدید موجب مزاحمت در باغ است و استفاده از باغ برای ما ناممکن شده
آیا میتوان از عبور همسایه با توجه به اینکه راه دیگری برای عبور دارد جلوگیری کرد .

پاسخ ها :

اصغر  احساني

اصغر احساني :

خیر فقط بات. افق طرفین که هریک درباغ دیگری حق اتفاق جهت عبورومروردارد می‌توان وضعیت رابحالت سابق برگرداند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت سابقه حق ارتفاق نمی توانید ممانعت کنید مگر با توافق