مشاوره حقوقی رایگان - خسارات

سلام در صورتی که همسایه مانع ساخت و ایجاد سوله شود و بعد یکسال محکوم قطعی شود و همه چی 3برابر شده در ضمن قرارداد ساخت با سوله ساز موجوداست با این شرایط میتوان خسارات گرانی را از طرف گرفت ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله، می توانید شکایت کرده و طرح دعوا نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که طرح شکایت موجب توقف ساخت باشد و دستور موقت صادر شده باشد میتوانید از خسارت احتمالی سپرده شده خسارت را جبران نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صورتی که رابطه ی سببیت داشته باشد بله