مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام و عرض ادب
بنده مغازه آرایشی عمده توی شهرستان دارم، شش ماه پیش خانمی توی گروه به بنده پیام داد برای ادکلن و بعد از خرید تماس و پیام از طرف ایشون به عنوان ابراز علاقه برای من ارسال شد درصورتی که ایشان تهران هستن و بنده در شهرستانی با مسافت 700 کیلومتر از تهران ، بنده هم چند باری جوابشون رو دادم توی واتس آپ ولی هیچگونه تماس یا پیامکی از طرف من به ایشون انجام نشده ولی ایشان چندباری تماس گرفتن با شماره بنده، چند روز پیش پیامی از طرف همسر ایشون به من ارسال شد که شما مزاحم همسر من شدین در صورتی که همسرشون ده سالی از من بزرگتر هست و تهدید به شکایت کردن، و گفتن آدم دارم که مشخصاتتون و دربیاره، آیا شکایت ایشان به نتیجه ای میرسد؟ اگر شکایت کردن من هم میتوانم شکایت کنم ازشون؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان شکایت وجود دارد ولی شاکی باید ادعای خود را ثابت کند.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانند شكايت كنند و شاكي بايد اثبات وقوع جرم نمايد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥