مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب حقوق و دیگر کارتهای بنده

باسلام و خسته نباشید بنده چند سال پیش یکی از دوستان خودم رو حساب ثواب با قرار دادن فیش حقوقی خودم توانسته‌ام دوست نامرد خودم رو آزاد کنم و از برج 11 ،99جلوی حقوق بنده را گرفتن و با مراجعه به بانک نه جریمه رو و نه مدت زندانی رفیق نارفیق ما رو اعلام میکنه و این دوست نامرد ما هم امروز فردا میکنه برای رفتن و از زمانی که حکم جلب او را گرفته ام متواری شده است. حالا از شما اساتید مجرب و مهربان که با اخلاص کامل به حرفهای امثال بنده گوش میدهید تقاضا دارم بالاخره چکار باید بکنیم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسقانه شما درگیر یک.واقعه ایی شده ایید که جز با معرفی متهم نمیتوانید از این وضعیت خارج بشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت باید ایشان را به مرجع قضایی معرفی کنید