مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف زندگی مشترک

باسلام من به خاطر اعتیادم و فحاشی نتوانستم الزام به تمکین همسرم را بگیرم الان که اعتیاد ندارم باز خانواده همسرم اجازه نمیدن حتی با هم تا جایی بریم و اطرفیان نمیذارن و دخالت میکنن و میگوید عروسی نکرده طلاق بگیره ولی بدون اطلاع به من هر اقدامی هرجا خواست میرود حتی نسبت به نیاز جنسی ام بی تفاوتی نشان داد با بهونه تنبیه و سختی دیدنم مانع زندگیمون شدن من چه باید بکنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر منزل و اثاث البیت مهیا و اعتیاد ندارید می توانید مجدد اقدام‌نمایید
اگر باکره هستند می توانند از حق حبس تا پرداخت مهریه استفاده نمایند

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر میتونید دادخواست الزام به تمکین بدید در صورت نیازبه مشاوره لطفا تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه منزل و اثاث البيت مهيا كرده ايد و اعتياد نداريد ميتوانيد الزام به تمكين بخواهيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥