مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان

با سلام.
همسایه ما طی جر و بحثی که داشتیم به ما توهین کرد و خودش رو یک طلبه با نفوذ معرفی کرد که ده تا مثل من رو انداخته زندان.
حالا به جز توهین ؛ این عناوین که گفت اگر واقعی نباشه جرمه؟
بر فرض که اینطور هم باشه ، آیا این حالت معرفی کردنش جرم نیست؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درخصوص توهین میتوانید شکایت کنید و بابت سایر موارد نیز به تشخیص قاضی بستگی دارد که تحت عنوان جعل یا سوءاستفاده از عنوان شکایت کنید