مشاوره حقوقی رایگان - طلاق وقتی شوهر مشاوره نمی آید

سلام
حدود یک سال است که می خواهم از همسرم طلاق بگیرم و چهار بار نوبت مشاوره طلاق گرفتم از روی سامانه ولی میزند زیرش و نمی آید مشاوره.
بنده هم بچه شیرخوار دارم و با دو بچه واقعا دنبال کار اداری نمی توانم بروم و هی بگویند نمی شود.
میخواستم راهنمایی کنید که چگونه می شود ادامه این فرآیند معطل مشاوره آمدن ایشان نشوم.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
تقاضای مشاوره برای طلاق یکطرفه رو ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر یک مرکز مشاوره نمیدهد از سایر مراکز جهت اخذ مشاوره وقت دریافت نمابید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه میتواند به تنهایی به مشاور مراجعه نماید و درخواست طلاق یکطرفه را بدهد
ولی اگر قصد ، طلاق توافقی را دارید ، باید زوج حاضر بشود و در مورد طلاق ، توافق صورت بگیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام يا بايد توافق كنيد يا دادخواست طلاق يك طرفه بدهيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥