مشاوره حقوقی رایگان - از حکم دادگاه غیابی واخواهی شده. بعد از جلسه واخواهی پرونده مختومه شده. آیا امکان تجدیدنظرخواهی هست

سلام
فردی از من کلاهبرداری کرده و بعد از شکایت من در دادگاه حاضر نشده. دادگاه به نفع من رای داد و زمان واخواهی و تجدیدنظرخواهی گذشت. حکم به اجرای احکام رفت و با حکم جلب تونستم کلاهبردار رو به لطف خدا بگیرم
باهم به دادگاه رفتیم و بخاطر غیابی بودن حکم دادگاه واخواهی داد. ب تشکیل جسه واخواهی حکم صادر شده و نوشته پرونده مختومه شده. آیا من میتونم درخواست تجدیدنظر بدم؟
آخه در جلسه واخواهی قاضی درخواست مرا نخوانده حکم به ردمال داد. درحالیکه من درخواست رد مال و جبران خسارت را کرده بودم. قاضی اصلا دادخواست مرا نخواند و چشمش به درخواست جبران خسارت نیفتاد.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام جهت دریافت خسارت باید دادخواست بدهید

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

در صورتی که مهلت تجدیدنظر باقی باشد میتوانید اقدام کنید