مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد در شرایط کرونا

مستاجرم و قراردادم به اتمام رسیده و تقاضای اضافه 25 درصد رو کردم ولی موجر قبول نکرده و ازار و اذیت میکنه و اب و برق منو میبنده و حتی فحاشی میکنه اظهارنامه هم برای تمدید قرارداد دادم ولی نیومد میگه باید تخلیه کنی .
ایا شورای حل اختلاف دستور یا حکم تخلیه میده؟؟
من چگونه میتونم تمدید قرارداد کنم؟

درضمن کرایه ها رو مرتب و بدون تاخیر پرداخت کردم فقط این یکماه رو پرداخت نکردم چون قرارداد ندارم

فرزند ازدواج کرده نداره. خودش تو این سه طبقه ساکنه و نیاز شخصی نداره. خانه را نفروخته .
فقط اینو بهونه کرده که باید تخلیه کنی یا اینکه 80 درصد کرایه رو زیاد کنی

ایشون به شورای حل اختلاف از من بعنوان درخواست تخلیه شکایت کرده و میگه حکم تخلیه گرفتم

ایا این شورا حکم تخلیه به ایشان میده؟؟؟؟؟

لطفا پاسخ بدید ممنونم

اینم نمونه دادخواستی که برای من تو ثنا اومده

در خصوص دعوي س.غ به طرفيت شما مبني بر تخليه و مطالبه خسارت دادرسي در وقت مقرر فوق جهت رسيدگي دراين شعبه حاضر شويد.

"ابلاغيه فاقد پيوست مي باشد"

دوبار همین درخواست رو داده که اولی رو شورا رد کرده و دومی منو خواسته

رای شورا برای اولین بار این بود

پروونده کالسه ............ شعبه 10 شوراي حل اختلاف كرج (104 سابق)- مجتمع شماره 1) شهيد بهشتي
) تصميم نهایی شماره ...........
خواهان: خانم س.غ فرزند مه. به نشاني استان البرز - شهرستان كرج - .........
خوانده: خانم پ.م فرزند ی. و به نشاني تهران -..........
خواسته ها:
1 .تخليه
2 .مطالبه خسارت دادرسي
بتاریخ 18/5/1400 در وقت فوق العاده پرونده کلاسه .......تحت نظر است ملاحظه می شود که خواهان تقاضای
استرداد دادخواست نموده است لذا شورا ختم رسيدگی را اعالم و به شرح آتی مبادرت به صدور رأی می نماید.
«رأی شورا»
در خصوص دادخواست خواهان خانم س.غ به طرفيت خانم پ.م به خواسته تخليه و خسارات دادرسی
با عنایت به محتویات پرونده و نظر به اینکه خواهان دادخواست خود را طبق 8649067 را مسترد نموده است لذا شورا
به استناد بند الف ماده 107 قانون آئين دادرسی مدنی قرار ابطال دادخواست را صادر می نماید . قرار صادره ظرف بيست
روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر در محاکم حقوقی شهرستان کرج می باشد.
قاضی شعبه 10 شورای حل اختلاف کرج

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ظاهرا موجر نسبت به استرداد دادخواست تخلیه خود اقدام نموده است
نگران نباشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانند حکم تخلیه بگیرند لیکن فعلا دادخواست خود را مسترد کردنتد

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

رای شوری به نفع شما هست، شما برای ایشان اظهارنامه رسمی بفرستید اگر پاسخ من نداد، تا تعیین تکلیف و حل اختلاف، طبق قرارداد اجاره قبلی اجاره بها به حساب ایشان واریز کنید

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام نظر به شرایط حاضر(کرونا)و خاصه بخشنامه ستاد ملی با کرونا در حال حاضر امکان تخلیه عین مستاجره برای موجر نیست مگر اینکه موجر ثابت نماید که نیاز شخصی دارد. در موضوع شما هم با توجه به اطلاع موجر از این موضوع و عدم اثبات نیاز شخصی در شورا ناچار به استرداد دادخواست خود گردیده است. بنابراین جای نگرانی نیست