مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و کرونا

سلام
بنده مستاجر هستم و بیست روز قبل از اتمام اجاره نامه موجر زنگ زد و مبلغ اجاره رو صد درصد افزایش داد و من قبول نکردم. گفت پس تخلیه کن. چند روز گذشت گفت پسرم میخواد بیاد داخل آپارتمان و آپارتمان رو نیاز دارم و تخلیه کن.
من چند روزی دنبال خونه بودم و قیمتها واقعا خیلی بالا بود و خونه مناسب بخاطر بخشنامه ستاد ملی کرونا واقعا نمیشه پیدا کرد.
در حین دنبال خونه گشتن متوجه شدم یه املاکی (که از دوستان مالک هست) خونه ای که ما در اون ساکن هستیم رو در برنامه سایت آگهی کرده وقتی به املاکی پیام دادم عکس همین آپارتمانی که ما در اون ساکن هستیم رو برام فرستاد. منم از آگهی و عکسها اسکرین شات گرفتم و برای موجر فرستادم که وقتی میخوای اجاره بدی چرا میگی پسرم میخواد بیاد؟
اونم زیر بار نرفت و می‌گفت املاکی از خودش آگهی کرده.
حالا چند روزی که از قرادادمون میگذره و هر چی با مالک صحبت میکنم با من راه نمیاد که یکسال دیگه تمدید کنیم .
کلی ازش خواهش کردم که قیمت مناسب و منصفانه بده ولی روی حرف خودش وایساده و میگه خونه رو نیاز دارم.
سوالم اینه اگر شکایت کنه حکم تخلیه بهش میدن؟
واقعا من باید توی این اوضاع چیکار کنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

رویه ی ثابتی وجود نداره ولی اگه طبق بخشنامه عمل بشه نباید دستور تخلیه بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره املاک مسکونی ، با افزایش 20 یا 25 درصد خود به خود تمدید خواهد شد مگر در مورد استثنائات . 1- نیاز شخصی خود موجر یا فرزندان پسر به منزل مسکونی به شرطی که نیاز شخصی اثبات بشود 2- اگر موجر خودش مستاجر باشد و نیاز شخصی موجر اثبات بشود 3- در صورت فروش منزل و انتقال در دفترخانه 4 در صورت ازدواج فرزندان پسر و داشتن عقدنامه رسمی و ....
در موارد استثنائات موجر میتواند درخواست تخلیه فوری مطرح نماید و حکم تخلیه صادر خواهد شد . در غیر از این موارد حکم تخلیه صادر نخواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر نیاز شخصی خودشو اثبات ننماید حکم تخلیه صادر نخواهد شد