مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مطالبه

با سلام
در اسفند ماه سال 96، به حساب خانمی که از آشنایان بود مبلغ 30 میلیون تومان جهت سپرده گذاری برای دریافت وام بدون دریافت هیچگونه رسیدی واریز کردم .
مقرر بود که ظرف نهایت 3 ماه پول را برگرداند. بعد از گذشت 3 ماهه و پی تماس های مکرر با ایشان، متوجه شدم گوشی این خانم در دسترس نیست و بعد از مدت ها پیام داد که به خاطر مشکلاتی کشور را به مقصد استانبول ترک کرده .
مرتب به ایشان متذکر میشدم که از زمان قول ایشان مبنی بر پرداخت بدهی گذشته است ولی از من زمان بیشتر خواست .

در مردادماه سال 97 ، در پی تماس مکرر این خانم و التماس هایش مبنی بر گرفتار شدن در استانبول از من درخواست 15 میلیون دیگر کرد و‌ اظهار داشتن کل بدهی که مجموعا 45 میلیون است بزودی پرداخت میشه .(اسکرین شات مکالمات موجود است)
بهر جهت بعد از گذشت بیش از 3/5 سال ، با وعده و دروغ های زیاد تاکنون طلب من را برنگردادنده است و ایشان همچنان در ترکیه اقامت دارند.
در خصوص موضوع فوق چند نکته زیر را توجه نمایید :
1- تنها سند در دست بنده رسیدهای پرداخت بانکی و اسکرین شات از مکالمات بوده است
2-آیا میتوان مطالبه خسارت از مبلغ 45 میلیون را از ایشان کرد؟ به چه میزان؟
3-عدم اقدام من طی این سالها بخاطر حل مسالمت امیز و شیوع کرونا بوده است
آیا من میتوانم از طریق قانونی و بدون وکیل نسبت به ثبت شکایت و مطالبه اصل و فرع پولم اقدام کنم ؟
آیا میشه ایشان را ممنوع ورود یا خروج کرد ؟
سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
سوالات طولانی امکان پاسخ بخ این شکل وحود ندارد.

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
پاسخ همه سوالاتتون مثبت هست ...میزان خسارت تاخیر هم محاسبه ش براساس شاخص و با واحد اجرای احکامه ....اینکه وکیل بگیرید یا خیر بستگی به خودتون داره