مشاوره حقوقی رایگان - معامله واحد مسکونی

یک واحد آپارتمان فروختم و سند زدن چون مستاجر داشتم 150 هزار تومن خریدار نگهداشت تا مستاجر تخلیه کنه و خونه رو تحویل بدم و از 150 طلبم 70 پول ودیعه مستاجرمو بده و 80 به من ولی مستاجر و خریدار و بنگاه باهم تبانی کردن و بدون حضور و اطلاع من مستاجر تخلیه کرده و پولشو از خریدار گرفته و رفته و کلید رو مستاجر تحویل خریدار داده با توجه به اینکه بنده تو انباری کلی وسیله با ارزش داشتم حالا باید چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما نسبت به مبلغی که اخذ نکردید می توانید مطالبه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اظهارنامه بدهید برای تحویل وسایل اگر ندادن طرح دعوی کنید و در خصوص پولهای پرداختی هم باید طبق قرارداد شما عمل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به میران مطالباتتون محق هستید ودادخواست مطالبه تقدیم کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه خریدارملک،سندراانتقال داده ومالک ملک بوده است اقدام مستاجرقانونی بودشمابایستی نسبت به مابقی طلبتون دادخواست مطالبه طلب تقدیم نمایید،مگراینکه درقراردادشرط دیگه ای تعیین نموده باشین ضمن اینکه درفروش ملک اگرمستاجرداشته باشد قرارداد اجاره به قوت خود باقی هست و نیازی به قراردادجدیدنیست .