مشاوره حقوقی رایگان - نحوه انتقال سند خودروی صفر

با سلام و وقت بخیر
لطفا یک خودرو رو درنظر بگیرید که بصورت صفر ولی پلاک شده تو نمایندگی بوده، بعد شخص دوم این خودرو رو خریده و مدارکی مثل کارت خودرو و برگ سبز و بیمه نامه و وکالت نامه ی تعویض پلاک هم داره، حالا بنده ماشین رو از ایشون خریدم، قصد داشتیم برای انتقال سند بریم دفترخونه که گفتن تا برگه ی کمپانی نباشه امکان تنظیم سند نیست.
الان من میخوام بدونم اول اینکه قاعدتا برای رفتن به تعویض پلاک با شخص فروشنده که قاعدتا مشکلی نباید باشه؟؟؟؟
و بعد اینکه نمایندگی سند رو به نام چه کسی تحویل میده؟؟؟ چون نمایندگی گفته سند رو بعد از تعویض پلاک تحویل میدیم..
خب این سند به اسم کیه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب مالک اصلی.
اما اگر به شما وکالت فروش و تعویض پلاک دهد شما مشکلی نخواهید داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون فروشنده وکالت فروشدارد میتواند به نام شما سند بزند و ماشین تحویل شما میشود