مشاوره حقوقی رایگان - زنا

باسلام
دوسال پیش پدرخانمم با خواهرشون قهر بودن و خواهرشون به من زنگ میزد و پیام میداد من برای حل مشکلشون دعوتشون کردم خونه و خانم بنده بیرون بودن، با هم حرف زدیم بعد بلند شد لباساشو در اورد و از من درخواست کرد باهاش رابطه جنسی داشته باشم منم ازش فیلم گرفتم که به پدر خانمم نشون بدم و از خونه بیرونش کردم فردای اون روز ایشون رفتن از من شکایت کردن که من دعوتشون کردم و با زور بهشون تجاوز کردم و گفته بود که ازش فیلم گرفتم و تهدیدش کردم چند دفعه دادگاه رای برائت برای من صادر کرده و ایشون اعتراض کردن به رای دفعه اخر پرونده رو فرستادن دیوان عالی و این رای رو داده.
با قطع نظر از اینکه دادگاه خود دستور ازمایش DNA صادر کرده و اقتضای چنین دستوری اتخاذ تصمیم و صدور رای پس از وصول نتیجه ازمایشات مورد نظر دادگاه بود و لزومی به تفکیک پرونده نیز نبوده است لیکن با توجه به اینکه در وصف فعلی پرونده مثبت بودن نتیجه ازمایش DNA بر روی لباس شاکیه الزاما به مفهوم اثبات زنای دخولی نیست و در نتیجه نقیصه مذکور نیز در این پرونده نقصی نیست که موجب بی اعتباری رای فرجام خواسته گردد و بر این اساس ایراد مطروحه در لایحه فرجام خواهی فرجام خواه به نحوی نیست که اساس و ارکان دادنامه فرجام خواسته را مخدوش و موجبات نقض ان را فراهم نمایید و با استناد به بند الف از ماده 469 قانون ایین دادرسی کیفری با رد فرجام خواهی دادنامه فرجام خواسته را نتیجتٱ و صرفٱ در رابطه با اتهام زنای دخولی به عنف ابرام می نماید.
میخواستم ببینم نتیجه رای چیه و اینکه من ازمایش DNA ندادم لازم نیست؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نسبت به احترام زنا تبرئه کردند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نه لازم نیست و نتیجه رای مبنی بر عدم زنا دخولی است