مشاوره حقوقی رایگان - ضبط خودرو

سلام نصف ماشین به نام من هس نصف به نام راننده بعدش راننده از کشور خارج مقداری ماینر اورده نقطه صفر انداخته بیرون مامورها دیدن و ماشین را پارکینگ بردن الان درگیر هستیم میگن ماشین ضبط میشه چکار کنم

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
شما با ارائه ادله، ثابت نمایید که در جریان این موضوع نبوده اید و خودرو فقط جهت حمل بار به صورت قانونی در اختیار ایشان بوده است.