مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه

سلام وقت بخیر
ببخشید من دانشجوی ارشد بیوشیمی دانشگاه ... ... هستم. آذر ماه سال گذشته که ترم 5 بودم پایان نامه ای رو که با یکی از استادای گروه برداشته بودم، استادم به دلیل یک سری مسائل شخصی به هم زد و بعد از صحبت با اساتید دیگه هیچ کدوم از اساتید به دلیل وقت کم باقی مونده تا پایان مدت مجاز تحصیلات حاضر به انجام دادن پایان نامه با من نشدند. الان دانشگاه به دلیل نداشتن پایان نامه قصد اخراج من رو داره. میخاستم بدونم میتونم از این استادم تو دانشگاه شکایت کنم؟
استادی که اول باهاش پایان نامه برداشته بودم اگه پایان نامه رو به هم نمی‌ زد الان می‌تونستم از پایان نامم دفاع کنم و فارغ التحصیل شده بودم
ممنون از پاسخگوییتون