مشاوره حقوقی رایگان - پیوست مدارک توسط پلیس

سلام بنده برج هشت سال قبل در اتوبان تهران کرج پدرم حالش خراب بود میبردم بیمارستان پلیس گیر داد بهم که ساعت منع تردد و تمام مدارک منو گرفت ببره پارکینگ منم حال پدرم که سرطان کلیه داره خراب بود مجبوران سوار ماشین شدم و رفتم مدارکم کلا بیمه نامه کارت و گواهینامه موند دست پلیس که با گذشت هشت ماه چون اسم پلیس ها رو نمیدونم و دنبال درمان پدرم بودم و وقت نداشتم برم دنبالش حالا باید من چکار کنم البته بنده در معاونت درمان ... تاسیسات هستم و هرچی گفتم پلاک ماشین من رد شده از طرف معاونت و منع تردد ندارم و التماس که پدرم حالش خوب نیست اسرار داشتن ماشین ببرن پارکینگ دوتا پلیس عقده ای دهاتی حالا موندم چکار کنم خواهشن راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام اگر برای خودرو جریمه بعلت منع تردد ثبت شده میتوانید جهت استرداد مدارکتان اقدام کنید در غیر اینصورت بایست از طریق دستور قضایی بدوا اسامی مامورین حاضر در محل مورد نظر را استعلام و نسبت به استرداد مدارک اقدام بفرمایید.