مشاوره حقوقی رایگان - قتل

باسلام اگر یک نفر .. به دلیل مزاحمت ناموسی و یا برهم زدن زندگی خصوصی ... شخص خاطی را در بیابان و تاریکی و فلان از بین ببره و مثله اش کنه .. ایا حکمش همان اعدام است و چطوری پیداش میکنن و از نظر شرعی چطور؟؟ دلیل پرسشم این است چون اثبات .. خلافهای کیفری و سارقین و غیره اونقد سخت شده. ولی یک چک اشتباه خرج کنی دست بند و پابند و غیره میزنن تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بله مجازات قتل قصاص نفس است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بنظر میاد سوال شما جنبه حقوقی ندارد و بیشتر فلسفه ی مجازات ها و تناسب جرم و مجازات باشد