مشاوره حقوقی رایگان - همجنسگرایی همسرم

من دو ساله که عقد کردم باکره هستم، همسرم تمایلی به من نشون نمیداد تا اینکه تو گوشیش دیدم با پسرها سکس چت کرده، هم در نقش فاعل صحبت کرده با بعضی از پسرها هم مفعول، حتی با یکی هم قرار گذاشته بود برن ویلا، به هم عکس قیافه شونو فرستاده بودن، من از اون چت ها با گوشیه خودم عکس گرفتم، به من هم تو واتساپ یه پیام داده که من مرض روانی داشتم که تو چت خالی میشدم، شمارش هم افتاده، من دادخواست طلاق بدم حکم طلاق صادر میشه یا نه؟ یکی هم اینکه پشت تلفن بهم گفت میام خودتو مادرتو پدرتو میکشم، من هم صداشو ضبط کردم، این کارش جرم هست یا نه؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل همجنسگرایی شوهر همجنسگرایی شوهر طلاق تهدید به قتل تهدید همجنسگرایی