مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد و طلاق

سلام اگر کسی یک ماه قبل برای اولین و آخرین بار در زندگیش به اندازه به نصف لیوان الکل مصرف کرده باشه و خانومش درخواست طلاق بده امکان داره دادگاه با درخواستی موافقت کنه؟ و اینکه امکان داره دادگاه مرد رو الزام به تست الکل از طریق مو بکنه؟ چون فقط در آزمایش از طریق مو تا 90 روز امکان تشخیص مصرف الکل وجود داره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
جدا از مجازات شرعی ان این دلیل بر طلاق نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با درخواست آزمایش از طریق مو ممکن است موافقت بشود ولیکن اگر مرد سابقه مصرف الکل نداشته باشد ، فقط این موضوع دلیل طلاق نمیشود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این موردی که گفتید از موارد عسر و حرج زن برای اخذ طلاق نیست