مشاوره حقوقی رایگان - سرقت با صلاح سرد مقرون به آزار

من جوان24ساله مرتکب جرم سرقت با صلاح سرد مقرون به ازار شده ام با همکاری 5 تن از دوستانم. الان با300میلیون قرار ازادم شاکی هم اعلام رضایت کرد میخواستم بدونم مجازاتم چیه؟ در ضمن فاقد سابقه کیفری بودم. مال مسروقه 120گرم طلا بودن که فروخته بودیم و مالخر را معرفی دادگاه کردیم

پاسخ ها :

یک وکیل

ماده 651
هر گاه سرقت جامع شرایط حد نباشد ولی مقرون به تمام پنج شرط ذیل باشد مرتکب از پنج تا بیست سال حبس و تا (74) ضربه شلاق‌محکوم می‌گردد:
1 - سرقت در شب واقع شده باشد.
2 - سارقین دو نفر یا بیشتر باشند.
3 - یک یا چند نفر از آنها حامل سلاح ظاهر یا مخفی بوده باشند.
4 - از دیوار بالا رفته یا حرز را شکسته یا کلید ساختگی به کار برده یا اینکه عنوان یا لباس مستخدم دولت را اختیار کرده یا بر خلاف حقیقت خود ‌را مامور دولتی قلمداد کرده یا در جایی که محل سکنی یا مهیا برای سکنی یا توابع آن است سرقت کرده باشند.
5 - در ضمن سرقت کسی را آزار یا تهدید کرده باشند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اعلام رضایت شاکی از عوامل مخففه است و حد اقل مجازات را تعیین میکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مجازات جرم
سرقت مقرون به آزار با سلاح سرد ، حبس و جزا نقدی و رد اصل مال خواهد بود