با سلام اولابا توجه به این که صرف تصویب طرح هادی، طرح تملکی محسوب نمی شود، دعوای مطالبه بهای عادله موضوعاً منتفی است و رضایت مالک شرط نیست ثانیاصورتی که دستگاه های اجرایی در شهرها و روستا بخواهند در اجرای طرح، قسمت هایی از مورد طرح را که به اشخاص حقیقی و حقوقی تعلق دارد، اجرا کند، مانند این که در شهر، مرکز آموزشی و یا در روستا مدرسه ایجاد کنند، که در این صورت باید وفق مقررات لایحه قانونی فوق الذکر نسبت به تملک ملک مورد نظر اقدام کنند.
با سلام جهت اجرای طرح هادی نیازی به رضایت مالک نیست
جاده که از جلوی منزل مسکونی پدرم میگذرد ب خیابان ده متری تعریف شده در صورتی که اگر ده متر اجرا بشود تا انتها منازل مسکونی که سر راه این خیابان وجود دارتد نیز باید تخریب شوند .پدرم چون دیوار حیاط رو بنا نکرده این مشکل پیش امده.خب ما میتونیم اعتراض بدیم جهت این که خیابان رو ب کوچه شش متری تعریف کنن .ایا امکانش هست؟؟
با سلام اگر بر اساس قانون تملک طرح اجرا نشده باشد تخلف و قابل پیگیری است.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.