مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت و افترا و ضرب و شتم

سلام سیم شارژری را از یک مغازه موبایلی خریدم طبق گفته ی فروشنده نبود و نامرغوب بود بردم که پس بدم فروشنده، موبایل من و جنس خریداری شده را گرفت که امتحان کند ولی بعد از یکی دو دقیقه جو رو متشنج کرد و با بی احترامی و پرخاشگری گفت پس نمیگیره و مدام بی احترامی می کرد و فریاد میزد من از نحوه ی برخوردش و اینکه جنس رو با اینکه فهمید نامرغوب هست پس نمیگیره و تازه بی احترامی و داد و فریاد می کرد عصبانی شدم و موبایلی که نزدیک مغازه دار بود برداشتم و گفتم تا کارم رو راه نیندازی موبایل رو نمی دم ، فروشنده و پدرش به من حمله ور شدند و با فریاد دزد دزد من رو از مغازه بیرون انداختند پسر در بیرون از مغازه من رو که خانم هستم بغل کرد و گوشی رو از دست من کشید و مردم جمع شدند البته وقتی من رو بغل کرده بود تقلا کردم که رهام کنه اما من رو رها نکرد ضربه ای به صورتش زدم تا رهام کنه بعد من رو بزور به داخل مغازه برد و با این دلیل که فرار میکنی خودش و پدرش من را داخل مغازه نگه داشتند من داخل مغازه به همسرم زنگ زدم و ایشون صدای فحش ها و بی احترامی مغازه دار و پدرش رو شنیدند چطور میتونم از خودم دفاع کنم فروشندگان دیگر مغازه ها شاهدند که من رو گرفته بود اما ممکنه به خاطر همکارشون شهادت ندهند (پدرش و یک مشتری داخل مغازه بودند) با توجه به اینکه قصد سرقت نداشتم و صرفا از روی عصبانیت گوشی را برداشتم و کارمند دولت و ساکن همان محله و فرد آبرو داری هم هستم لطفا راهنماییم کنید البته من به پزشک قانونی مراجعه کردم و آثار و کبودی های درگیری بر روی دستانم هست و تایید شده ...میتونم به جرم افترا و و حتک حرمت و  ضرب وشتم و ناسزاگویی و حبس در مغازه ازشون شکایت کنم؟
آیا میتونند بهم اتهام سرقت بزنند ؟
ضربه ای که برای رهایی زدم جرم هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید شکایت خود را ثبت کنید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
شما بابت توهین و ضرب و شتم می توانید شکایت کنید.
جهت دفاع از اتهام سرقت، اگر برای پرداخت پول شارژر، قبل از حادثه کارت کشیده اید، حتما پرینت را به مقام رسیدگی کننده ارائه دهید و مجاب کنید که جهت پس دادن شارژر معیوب مراجعه کرده اید نه سرقت و این پرینت کمک کننده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید به اتهام توهین وفحاشی وضرب وجرح علیه ایشان شکایت کنید وبه شهادت شهود ودوربین های مدار بسته مغازه. های مجاور استناد کنید
درخصوص سرقت نیز بعلت عدم سونیت اتهامی متوجه شما نخواهد بود