مشاوره حقوقی رایگان - توهین به مقدسات

سلام. حکم توهین به مقدسات برای کسی که اعتیاد شدید به مواد مخدر داشته و در حالت توهم باشد، به طوری که پزشکی قانونی نیز آن را تأیید کند، چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مسلوب الاراده باشد وپزشکی قانونی انرا تایید نموده باشد رافع مسولیت کیفری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ماده 262: «هر کس پیامبر اعظم صلى الله عليه و آله وسلم و یا هریک از انبياء عظام الهی را دشنام دهد یا قذف کند ساب النبی است و به اعدام محکوم می شود.»

ماده 263: «هرگاه متهم به سب، ادعاء نماید که اظهارات وی از روی اکراه، غفلت، سهو یا در حالت مستی یا غضب یا سبق لسان یا بدون توجه به معانی كلمات و یا نقل قول از دیگری بوده است ساب النبي محسوب نمی شود.

تبصره – هرگاه سب در حالت مستی یا غضب یا به نقل از دیگری باشد و صدق اهانت کند موجب تعزیر تا هفتاد و چهار ضربه شلاق است.»

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، در این حالت احتمالا تعزیر شلاق یا جزای نقدی