مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادر از فرزند فوت شده

سلام.
پدر بنده زمانی که قید حیات بود، تمام اموال خود را به نام برادرم کرده بود و برادرم حدود 2 سال پیش فوت کردند. برادرم دو تا فرزند داشت یکی پسر یکی دختر و قبل از فوت همون اموال پدرم رو به نام پسرش کرده بود. الان پسر برادرم هم که اموال به نام او بوده فوت کرده است و پدر بنده زمانی که برادرم و پسر برادرم فوت کردند، در قد حیات بودند. حالا همین برادر بنده 23 سال قبل از فوت خود از همسرش طلاق گرفته بود و همسرش هم همون 23 سال پیش به سوئد مهاجرت کرد و شهروند سوئد شد و اون جا مجدد ازدواج کرد و از همسر جدیدش بچه دار شد و خانواده جدیدی تشکیل داد.
حال با توضیحاتی که بالا عرض کردم:
بعد از فوت برادر و پسر برادرم ارث و هنگام تقسیم ارث و میراث همسر برادرم که طلاق گرفته بود از سوئد ادعا کرده که چون اموال به نام پسر من بوده باید دو سوم اموال رو به من بدهید.
سوال بنده این است که
اولا ایشان که 23 سال پیش طلاق گرفته و در سوئد خانواده جدیدی تشکیل داده و شهروند سوئد هست ارث و میراثی به او میرسد یا خیر؟
دوما از نزدیکان این خانم به ما گفتند که این خانم در سوئد مسیحی شده و دیگر مسلمان نیست در صورتی که این خانم مسیحی شده باشه ارثی به او تعلق میگیرد؟
سوما ما میتوانیم بر این اساس که این خانم مسیحی شده به دادگاه شکایت کنیم که ارثی به او تعلق نگیرد؟
چون ما از این موضوع مطمئن نیستیم در صورتی که شک ما درست نباشد و این خانم همچنان مسلمان باشد، میتواند بر علیه ما به عنوان اعاده ی حیثیت شکایت کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اول ، در صورت فوت فرزند مادر ، سهم خود را از ماترک فرزند ارث میبرد . دوم اینکه ،
اگر مادر تغییر دین داده باید از طریق وزارت امور خارجه معلوم بشود و در دادگاه اثبات گردد و در صورت اثبات ، مادر ارث نخواهد برد . اعاده حیثیت امکان ندارد چون ..