مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر تصادف

سلام. بنده در سال 97 با خودرو به جدول وسط خیابان برخورد کردم و راننده مقصر حادثه شناخته شدم و دچار شکستگی بینی و جراحات شدم. در بیمه تشکیل پرونده دادم گفتند چون دچار نقص عضو نشدی چیزی تعلق نمی گیرد. الان میخواستم بدانم چی کار باید بکنم؟ اگر از بیمه شکایت کنم چیزی تعلق میگیرد یا نه؟ اگر شکایت کردم به چه ماده و قانونی استناد کنم؟

پاسخ ها :

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

سلام ؛ اگر در جریان این تصادف شهرداری یا اداره راه و ترابری مربوطه به دلیل قصور در بکارگیری علائم ایمنی مقصر باشد می توانید بر علیه آنها طرح دعوا و مطالبه ی خسارات نمائید.