مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل واریز وجه

سلام. من چند روز پیش یک برنامه خرید شارژ رو نصب کردم ک وقتی 2 هزار تومان پرداخت کردم 40 هزار تومان که در حساب من بود خود به خود خالی شد.
من هم پیگیری نکردم و بعد چند روز اس ام اس های مشکوکی دریافت کردم. کد تایید برنامه های مختلف و بعد امروز بیدار شدم دیدم 3 میلیون به حساب من آمده است و حساب من الان مسدود شده است. نمیدونم چی کار کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمالا از حساب شما استفاده شده، ببینید کجا مسدود کردند پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مخابرات پیگیری کنید و بعداً به مرجع دستور دهنده مراجعه فرمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به مرجع قضایی توقیف کننده حساب مراجعه فرمایید.